Information och utökade riktlinjer med anledning av Covid-19

 

Vi agerar utifrån Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsens rekommendationer samt andra svenska myndigheter och experter som håller oss informerade om läget gällande Corona.

Vi på Pensionat Lungsund & Camping vill på alla sätt och vis minimera risken för ev. spridning av COVID-19. Vi vill att ditt besök hos oss  skall kännas så säkert och tryggt som möjligt. Här finner du mer information som myndigheterna går ut med  läs mer här >>>>

 

Camping, stuggäst & pensionat

Ni bor i ert “egna” hem antingen i er husvagn/husbil eller i en av våra välstädade rum/stugor. Här bord du minst lika tryggt som hemma med närheten till naturen.

Vid många ankomster/avresor på samma dag kommer vi i möjligaste mån utföra all in/utcheckning utomhus på alla de bokningar som är förbetalda.

I receptionen finns det desinfektionsmedel direkt innanför entrén.

Våra servicehus med duschar och toaletter har extra insatt städning under hela säsongen. Desinfektionsmedel finns utplacerade i alla servicehus innanför entrén som ni som gäst kan använda och vi ber alla våra gäster att vara ytterst noggranna med att tvätta händer med tvål och vatten både före och efter besöket i servicehusen.

För dig som bor i stuga eller rum innebär det att du har en helt egen boendeyta. Vi städar alla stugor och rum mellan varje gäst. I rumsboende där du delar badrum och kök har vi infört extra städrutiner och desinficerar alla ytor noggrant. I möjligaste mån försöker vi låta stugorna och rummen stå tomma mellan bokningarna.

Vi ber alla att visa respekt och hålla avstånd vid eventuella köer.

Restaurang

Restaurangen är öppen som vanligt. Vi har begränsat antal platser både inom- och utomhus för att kunna hålla avstånd. Borden har vi dragit isär så det blir mer utspritt bland bord och stolar.

Önskar du äta från vår meny men kan inte besöka oss går det lika bra att beställa Take Away. Ring in din beställning på 0550-702 77.

Om det skulle vara köer eller trängsel när du kommer så håll avstånd till övriga gäster.

Städningen är förstärkt även här där vi använder desinfektionsmedel på bord, stolar, kortterminaler, toaletter, handtag och bardiskar.

Avbokningar/Ombokningar

Tillsvidare gäller våra ordinarie avbokningsregler. Om myndigheterna kommer fram till nya rekommendationer som kommer påverka din bokning hos oss kommer vi agera utifrån detta.

Bokningar som görs fram till 30:e juni, oavsett ankomstdatum, och är förskottsbetalade kan bokas om till motsvarande värde utan av- och ombokningsskydd fram till 1 dygn före ankomst 365 dagar framåt. Vi erbjuder detta för att göra det enkelt för dig som gäst att fortsatt planera vistelser hos oss.